Skip to main content

Bel: 030-6381010 (hoofdkantoor)
Of e-mail: info@vanberkel-schoonmaak.nl

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Soest?

Zoek niet verder! Bij schoonmaakbedrijf Van Berkel Soest bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om eenmalige of periodieke schoonmaak, om specialistische reiniging of vloeronderhoud, wij staan klaar om u te helpen!

Van Berkel Schoonmaak ook bij u in Soest

Wij zijn KIWA gekwalificeerd en werken met ervaren, allround schoonmakers die stuk voor stuk over uitstekende papieren beschikken. Zo helpen we u van vervelende leuzen op de gevel van uw object af of zorgen we ervoor dat uw school, theater of andere instelling grondig wordt schoongemaakt. Ook vloeronderhoud behoort tot onze services. Het onderhoud bestaat onder meer uit het strippen, conserveren en sproei-extraheren; werkzaamheden die we periodiek voor u zullen uitvoeren.

De voordelen

– Scherpe, transparante prijs. Geen onverwachte kosten achteraf!
– KIWA gekwalificeerd
– Deskundig personeel met veel ervaring
– Eén contactpersoon
– Combinatie van diensten overzichtelijk op dezelfde factuur

Benieuwd op welke manier onze facilitaire experts in Soest en omstreken u van dienst kunnen zijn? Bel ons dan direct op 030–638 10 10 of vul het contactformulier in voor een geheel vrijblijvende offerte op maat. We bieden verschillende diensten en denken graag mee over het combineren hiervan. Op deze manier bieden we u een facilitaire oplossing die volledig aansluit op uw specifieke wensen en behoeften.

Ervaring en expertise

Bij schoonmaakbedrijf Van Berkel hebben we jarenlange ervaring in allerhande schoonmaakdiensten in uiteenlopende branches. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor traditioneel schoonmaakonderhoud, eenmalig of periodiek. Of het nu gaat om schoonmaakonderhoud in scholen, theaters, instellingen, kantoren, algemene ruimtes, vergaderzalen of welke andere panden dan ook, schoonmaakbedrijf Van Berkel biedt u schoonmaakonderhoud afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

Naast het traditionele schoonmaakonderhoud biedt Van Berkel Schoonmaak ook verschillende andere schoonmaakdiensten. Denk hierbij een specialistische reiniging (bijvoorbeeld het verwijderen van graffiti) maar ook glas- en gevelreiniging en vloeronderhoud. Onze gespecialiseerde glazenwassers zorgen ervoor dat de ramen van uw woning of kantoorpand, binnen én buiten glanzen als nieuw. Ook al uw vloeren zijn bij onze deskundige schoonmakers in goede handen. Hout, linoleum, marmer of tapijt, wij hebben de juiste reinigings- en onderhoudsmethode voor u! Door de vloer op de juiste manier te reinigen en te onderhouden voorkomt u slijtage en verlengt u de levensduur van uw vloer.

Ook de schoonmaak van uw elektronische kantoorapparatuur nemen wij u graag uit handen. Uw computers, printers, telefoontoestellen en ander elektronisch apparatuur is essentieel voor een productieve bedrijfsvoering. Het is dus noodzakelijk dat al deze apparaten optimaal blijven werken. Door ze op de juiste manier schoon te laten maken, voorkomt u stofophoping en zelfs kortsluiting. Schoonmaakbedrijf Van Berkel staat voor u klaar!

Calamiteiten zijn al vervelend genoeg. Ook in deze moeilijke tijden staat schoonmaakbedrijf Van Berkel voor u klaar. Bij onvoorziene omstandigheden als wateroverlast, brand- en roetschade gaan we onmiddellijk voor u aan de slag! Zo kunt u snel weer verder met de orde van de dag.

Overige diensten bij Van Berkel

Naast de verschillende vormen van schoonmaakonderhoud wij u ook diverse ondersteunende diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor de levering van sanitaire benodigdheden. Denk hierbij aan onder andere zeepautomaten, handdoekautomaten, toiletrolautomaten, hygiënecontainers, luchtverfrissers en linnengoed. U kunt de producten zelf bestellen en ze door onze professionele werknemers laten plaatsen maar wij kunnen ook het gehele beheer van u overnemen. Wel zo makkelijk!

Naast het leveren van sanitaire producten kunt u ook bij ons terecht voor de levering van personeel. Wij zijn in te huren voor tijdelijke projecten als: garagebox opruimen of leeghalen, kleine verhuizingen, huis leeghalen en bezemschoon opleveren, opleveringsschoonmaak, magazijn opruimen etc. U kunt hiervoor terecht bij ons Offerte aanvragen!
Tenslotte biedt schoonmaakbedrijf Van Berkel Soest verschillende multiservices. Bent u opzoek naar een portier, receptioniste of een huismeester? Of zoekt u ondersteuning in uw groenonderhoud, afvalscheiding of klein technisch gebouwonderhoud? Ook dan bent u bij schoonmaakbedrijf Van Berkel Soest aan het juiste adres! Onze facilitaire experts stellen een compleet plan voor u op, geheel afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Alle diensten die u afneemt komen terug op slechts één verzamelfactuur. Lekker overzichtelijk dus!

Voor wie? Voor iedereen!

Schoonmaakbedrijf Van Berkel in Soest heeft jarenlang ervaring in uiteenlopende branches. Onze tevreden klanten bevinden zich in alle velden van de samenleving. Of u nu particulier bent of uw organisatie onderdeel uitmaakt van overheid, onderwijs, gezondheidszorg, entertainment, horeca en recreatie of het bedrijfsleven, wij hebben altijd de beste oplossing voor uw schoonmaakonderhoud. Neem voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer: 030–638 10 10
of vul het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken!

Kwaliteit en certificering

Schoonmaakbedrijf Van Berkel heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Kwaliteit vormt samen met communicatie, productiviteit en certificering de 4 kernwaarden van onze organisatie en legt daarmee de basis van ons optimale schoonmaakonderhoud. Naast deze 4 kernwaarden gaan we binnen onze organisatie op een verantwoorde manier om met milieu en de omgeving waarin we ons bevinden. We proberen overmatig gebruik en verspilling van schoonmaakmiddelen zoveel mogelijk te beperken en streven ernaar op een duurzame manier te werken.

Hoewel we bij schoonmaakbedrijf Van Berkel Soest van mening zijn dat certificering geen doel op zich is, is het wel een betrouwbaar middel om de gewenste kwaliteit te bereiken en te handhaven. Wij zijn ISO-9001 gecertificeerd en beschikken tevens over de Veiligheids Checklist Aannemers (VCA). Daarnaast geven we prioriteit aan het implementeren van een milieuzorgsysteem conform ISO-14001.

Onze mensen

De medewerkers bij schoonmaakbedrijf Van Berkel vormen het hart van onze organisatie. Zij zorgen dag in, dag uit voor het deskundig schoonmaakonderhoud van uw objecten. Omdat medewerkers de spil van de organisatie zijn vinden we het uitermate belangrijk dat ze met plezier en voldoening hun werk kunnen doen. Wij besteden dan ook veel tijd en aandacht aan de opleiding en begeleiding van onze medewerkers.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar wat we bij schoonmaakbedrijf Van Berkel Soest voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet langer en neem direct contact met ons op via telefoonnummer: 030–638 10 10. Onze vakkundige medewerkers bespreken graag de mogelijkheden met u. Tevens denken we graag met u mee over het eventueel combineren van diensten en producten of vul het contactformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen!

Schoonmaakbedrijf in Soest voor uw schoonmaak?

Benieuwd wat wij  als schoonmaakbedrijf in Soest voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende offerte aan of neem direct telefonisch contact met ons op: 030–638 10 10

“uw object is het visitekaartje van uw bedrijf, waardoor een gedegen onderhoud van groot belang is! “

Neem direct contact op