Skip to main content

Bel: 030-6381010 (hoofdkantoor)
Of e-mail: info@vanberkel-schoonmaak.nl

Bedrijfsleven

Ook aan u, opdrachtgever uit kantoororganisaties, industrie en de (semi) private sector, levert Van Berkel haar schoonmaak – en andere facilitaire diensten.
Door gebruik te maken van efficiënte werkmethoden en uitgekiende werkprogramma’s realiseren wij de kwaliteit die u verlangt.

Van Berkel biedt schoonmaakdiensten aan een breed scala aan klanten, waaronder kantoorgebouwen, ziekenhuizen, hotels, winkels, scholen, bedrijfsgebouwen en andere locaties. Of het nu gaat om dagelijkse schoonmaak, periodieke schoonmaak of speciale schoonmaak voor bijzondere gelegenheden, Van Berkel is in staat om aan uw specifieke behoeften te voldoen. We bieden ook speciale diensten zoals vloeronderhoud, glasbewassing, tapijtreiniging en meubelreiniging.

Onze professionals hebben de kennis en de ervaring om uw faciliteiten in topconditie te houden. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder: vloeronderhoud, glasbewassing, tapijtreiniging, meubelreiniging, dagelijkse schoonmaak, periodieke schoonmaak en speciale schoonmaak. We zijn toegewijd aan het gebruik van milieuvriendelijke producten en methoden en bieden de beste kwaliteit schoonmaakdiensten aan. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele schoonmaakbedrijf, dan is Van Berkel de juiste partner voor u. Neem gerust contact met ons op om te weten te komen welke diensten we kunnen leveren.

“uw object is het visitekaartje van uw bedrijf, waardoor een gedegen onderhoud van groot belang is! “

Neem direct contact op