Skip to main content

Bel: 030-6381010 (hoofdkantoor)
Of e-mail: info@vanberkel-schoonmaak.nl

Gezondheidszorg

Van Berkel schoonmaak is een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in de gezondheidszorg. Zij bieden een breed scala aan diensten aan zowel zorginstellingen als patiënten. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder het schoonmaken van operatiekamers, patiëntenkamers, kantoren, gangen, koffiekamers en andere ruimtes. Het bedrijf werkt nauw samen met ziekenhuizen, artsenpraktijken, verpleeghuizen, verzorgingshuizen en andere gezondheidszorginstellingen om een schone en gezonde omgeving te creëren.

Het bedrijf streeft naar een schone en hygiënische omgeving voor alle patiënten en medewerkers. Van Berkel schoonmaak biedt een volledig geïntegreerde oplossing, waaronder het gebruik van milieuvriendelijke producten, geavanceerde technologieën, kwaliteitscontroles, risicobeheersing en een uitgebreid systeem voor kwaliteitscontrole. Het bedrijf zorgt ervoor dat de juiste procedures worden gevolgd om de kwaliteit van de diensten te waarborgen.

Van Berkel schoonmaak biedt ook diensten voor het schoonhouden van het medisch afval, dat afkomstig is van patiënten en medewerkers. Het bedrijf heeft een uitgebreid systeem voor het verzamelen, verwerken, vervoeren en verwerken van medisch afval. Deze diensten bevatten ook het verwijderen van verontreinigde materialen. Van Berkel schoonmaak streeft naar een schone en hygiënische omgeving voor alle patiënten en medewerkers.

Neem direct contact op