Skip to main content

Bel: 030-6381010 (hoofdkantoor)
Of e-mail: info@vanberkel-schoonmaak.nl

Welkom bij Schoonmaakbedrijf Van Berkel

Welkom op de website van Schoonmaakbedrijf Van Berkel, de flexibele schoonmaker. Van Berkel  is een allround schoonmaakbedrijf.

Wij zijn van mening dat onze opdracht gevers zich op hun ‘core business’ moeten kunnen richten. Dit betekent dat Schoonmaakbedrijf Van Berkel haar klanten de facilitaire taken uit handen neemt en deze uitvoert met gemotiveerde medewerkers, met de juiste karaktereigenschappen en met moderne bedrijfsmiddelen.

Ook aan u, de opdrachtgever uit kantoororganisaties, industrie, de (semi) private sector en overheid, levert Van Berkel haar schoonmaak- en andere facilitaire diensten. U betaalt nooit teveel doordat wij naar u hebben geluisterd alvorens de offerte uit te brengen. En door gebruik te maken van efficiente werkmethoden en uitgekiende werkprogramma’s realiseren wij de kwaliteit die u verlangt. Kwalitieit die wij samen met u, door middel van metingen en rapportages helder in beeld brengen.

Wij beschikken over brede facilitaire expertise, op elk niveau in de organisatie. Zo kunt u binnen één contract en met één factuur gebruik maken van andere ondersteunende diensten.

Uw bedrijf & Van Berkel B.V.: “Samen in uw business”

In de provincie Utrecht zijn wij werkzaam in:

UtrechtHoutenNieuwegeinAmersfoortNaardenZeistSoestHilversumMaarssenWoerdenBilthovenCulemborgVeenendaalBarneveldBunnikBreukelenDriebergenDoornSoesterbergBaarn en IJsselstein.

Neem direct contact op