Bel: 033-2048448 (hoofdkantoor)
Of e-mail: info@vanberkel-schoonmaak.nl

Handyman Offerte aanvragen

Een schoonmaakbedrijf in Amersfoort gezocht?

Bent u op korte termijn op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amersfoort voor het klassieke schoonmaakonderhoud, of zoekt u een professionele partij voor een specialistische reiniging? Bij Van Berkel Schoonmaak bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij zijn uw partij voor particuliere en zakelijke schoonmaakwerkzaamheden, eenmalig of periodiek.

Van Berkel Schoonmaak ook actief in Amersfoort

Wij zijn KIWA gekwalificeerd en werken met ervaren, allround schoonmakers die stuk voor stuk over uitstekende papieren beschikken. Zo helpen we u als schoonmaakbedrijf in Amersfoort af van vervelende leuzen op de gevel van uw object, of zorgen we ervoor dat uw school, theater of andere instelling grondig wordt schoongemaakt. Ook vloeronderhoud behoort tot de mogelijkheden. Het onderhoud bestaat bijvoorbeeld uit het strippen, conserveren en sproei-extraheren; werkzaamheden die we periodiek voor u uit zullen voeren.

De voordelen in een notendop

  • U betaalt altijd een vooraf afgesproken vaste prijs
  • Geen rekeningen of extra kosten achteraf
  • Professioneel, goed opgeleid en veel ervaring
  • KIWA gekwalificeerd
  • U heeft één contactpersoon

Schoonmaakbedrijf in Amersfoort

Bent u nieuwschierig naar wat wij als schoonmaakbedrijf in Amersfoort voor u kunnen betekenen?  Vraag dan direct een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Neem direct contact op