Wij houden Nederland schoon!

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Amsterdam?

Een schoonmaakbedrijf in Amsterdam aan het zoeken voor het gebruikelijke schoonmaakonderhoud, of bent u op zoek naar professionele partij voor een specialistisch uitgevoerde reinigigng? Bij Van Berkel Schoonmaak bent u dan het juiste adres! Wij zijn dé specialist voor de particulier en zakelijke schoonmaakwerkzaamheden, eenmalig of periodiek, het is allemaal mogelijk.

Schoonmaak in Amsterdam bij Van Berkel

Van Berkel Schoonmaak is KIWA gekwalificeerd en werkt met ervaren en allround schonmakers die stuk voor stuk over de uitstekende vakkennis beschikken. Zo helpen we u als schoonmaakbedrijf in Amsterdam af van vervelende leuzen op de gevel van uw object, of zorgen we ervoor dat uw school, theater of andere instelling grondig wordt schoongemaakt. Bij ons hoort ook vloeronderhoud tot de diensten die we aanbieden. Het onderhoud kan bestaan uit het strippen, conserveren en sproei-extraheren; werkzaamheden die we periodiek uit zullen voeren voor u.

De voordelen van schoonmaak in Amsterdam bij Van Berkel

  • U betaalt altijd een vooraf afgesproken vaste prijs
  • Geen rekeningen of extra kosten achteraf
  • KIWA gekwalificeerd
  • U heeft één contactpersoon
  • Professioneel, goed opgeleid en veel ervaring

Schoonmaakbedrijf in Amsterdam door schoonmaakbedrijf Van Berkel?

Bent u benieuwd naar wat wij als schoonmaakbedrijf in Amsterdam voor u kan betekenen? Vraag direct een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan! 

Offerte aanvragen